Potrzebuję rozrządu do BKD, a koledzy mówią, że tutaj można kupić w dobrych cenach
Poproszę ofertę na komplet od SKF z pompą wody VKPC81418.
Pozdrawiam!
Potrzebuję rozrządu do BKD, a koledzy mówią, że tutaj można kupić w dobrych cenach
Poproszę ofertę na komplet od SKF z pompą wody VKPC81418.
Pozdrawiam!
podaj mi na priv numer vin auta bo w bkd byly jakies zmiany na przelomie 2005 i 2006 bodajrze
Cześć nie wiem gdzie szukać połamałem klamkę z przodu prawą numer części to1U0 837 226 ewentualnie cały ten panel od klamki o numerze1U0 837 248
do skody octavii 1.9 TDI AGR HB 98r. Przed liftem z góry dzięki jak mógłbyś napisać ile to będzie kosztować
Cześć nie wiem gdzie szukać połamałem klamkę z przodu prawą numer części to1U0 837 226 ewentualnie cały ten panel od klamki o numerze1U0 837 248
do skody octavii 1.9 TDI AGR HB 98r. Przed liftem z góry dzięki jak mógłbyś napisać ile to będzie kosztować
Czesc,
chodzi o klamke wewnetrzna czy zewnetrzna ? Pytam bo numery ktore podales nie wystepuja ani w Etka ani w Cenniku Skody...
[ Dodano: Pon 16 Lut, 15 20:54 ]
Zamieszczone przez Silut
Witam potrzebuję zestaw rozrządu do 1.9 tdi ahf
Ina/skf/contitech. Proszę o ofertę kompletną.
Witam,
Conti - 500zł / SKF 480zł / INA 520zł
nie wiem czemu ina jest najdrozsza ale ja z tej trójcy wybrałbym Conti bo ten zestaw jest identyczny jak ten ktory ASO sprzedaje tylko bez znakow VW/Audi.
pompa wody:
Niemiecka Hepu - 168zł i rónie dobra włoska pompa KWP - 147zł
Poproszę o cenę dywanika gumowego do bagażnika do Skody Superb2 oraz ceny dwóch obejm łączących katalizator z tłumikiem końcowym (silnik 1.4TSI) oraz odbój amortyzatora tylnego.
Poproszę o cenę dywanika gumowego do bagażnika do Skody Superb2 oraz ceny dwóch obejm łączących katalizator z tłumikiem końcowym (silnik 1.4TSI) oraz odbój amortyzatora tylnego.
dywanik gumowy superb2 - DCD800001 - 117zł
jakie oznaczenie silnika masz w tym superbie ? sprawdze te obejmy tłumika jeszcze
z kąd mam pewność że klamka będzie pasować bo kupiłem na allegro i niestety klamka ma inny rozstaw i nie pasowała jeszcze jedno pytanko potrzebuję dowiedzieć się ile kosztował by moduł z silniczkiem do tylnych lewych drzwi nie znam numerów gdyż nie wymontowywałem go jeszcze z góry dzięki za info
z kąd mam pewność że klamka będzie pasować bo kupiłem na allegro i niestety klamka ma inny rozstaw i nie pasowała jeszcze jedno pytanko potrzebuję dowiedzieć się ile kosztował by moduł z silniczkiem do tylnych lewych drzwi nie znam numerów gdyż nie wymontowywałem go jeszcze z góry dzięki za info
a klamka ktora kupiles jakie ma numery ? powinno byc 1U4...
moduł z silniczkiem proponuje juz uzywany kupic bo sam silniczek to kilkaset złotych, niestety Skoda bardzo duzo za to ceni :/
dam znać jutro jakie ma oznaczenie klamka którą kupiłem na allegro bo moja ma 1U0 dodam że to była klamka prawa tył myślałem że będzie pasować ale niestety ok tylko ciężko znaleźć taki moduł z silniczkiem o tych samych numerach zobaczę jak go wyjmę ale dzięki za pomoc
Komentarz